Forrás Lelki Segítők Egyesülete Telefon/fax: (52) 492-757
Fordulópont Rehabilitációs Intézmény Mobiltelefon: 20-2268270
Forrás Mentálhigiénés Központ Telefon:52/492-757

Legyen más a szenvedélyed! – prevenciós vetélkedő

Legyen más a szenvedélyed! – prevenciós vetélkedő
2018.06.04. – Ötödik alkalommal került megrendezésre „ Legyen más a szenvedélyed!” címmel, a Drogellenes juniális programjai között, a középiskolások számára meghirdetett drogprevenciós vetélkedő.
16 csapat nevezett plakáttal és indulóval a versenyre, közülük 12, a facebookon legtöbb szavazatot ( likeot ) kapott csapat került be a versengők közé.

Első helyen a VarázsGombák csapata, második helyen a BELEP az Angyalpor csapata, míg a harmadik helyen a Kettyósok csapata végzett.

A helyszínt és az első helyezettek nyereményét a Nagyerdei Víztorony biztosította, a nyertes csapat tagjai páros Víztorony - koncertbelépőkkel lettek gazdagabbak. A második helyezett csapat tagjai a Déri Múzeumba családi belépőt, míg a harmadik helyezettek egy-egy havi DKV diákbérletet nyertek. A versengésben résztvevő csapatok mindegyike kapott ajándékot, melyeket ezúton köszönünk meg támogatóinknak. A nyeremények között szerepel belépőjegy az Agorába, a Nagyerdei Kultúrparkba, az Aquaticumba, a Sportuszodába, a Csokonai Színházba, a Szabadtéri Színpad egyik előadására. Volt csapat, melynek tagjai a Mandula cukrászdába sütizést, illetve ajándékcsomagot nyertek, a Lelkierő Egyesület és a Forrás Lelki Segítők Egyesülete felajánlásából.
Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak a nagylelkű felajánlásokat.
A zsűri feladatát Kababik László, a DTV munkatársa, és Reichert Tünde a DMJV Önkormányzatának képviselője látta el. A díjakat dr. Papp Csaba, a KEF társadalmi elnöke adta át.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és biztatunk mindenkit, hogy jövőre vágjon bele, jelentkezzen és nyerjen nagyszerű ajándékokat a prevenciós vetélkedőnkön. „LEGYEN MÁS A SZENVEDÉLYED!” – megéri játszani!

A rendezvényről
készült képek ide kattintva tekinthetőek meg, illetve honlapunk Galéria menüpontjában.